joi, 17 aprilie 2014

O luna de miere relaxanta

Fiecare cuplu are nevoie de o perioada de relaxare dupa toata agitatia si stresul unei nunti. Luna de miere trebuie sa fie prima si cea mai frumoasa vacanta pe care o veti avea in calitate de sot si sotie.

Iata si cateva sfaturi pentru a va bucura la maxim de timpul petrecut in doi.
#1. Destinatia potrivita. Ce va place sa faceti in mod normal? Preferati o plaja goala sau un oras diferit? O cabana in mijlocul muntilor sau un apartament micut langa cel mai tare parc de distractii?


 #2. Bilete de avion si cazare. Cumparati aceste lucruri din timp pentru a gasi preturi mai mici. Nu uitati sa mentionati ca sunteti in luna de miere, poate veti primi si un cadou din partea hotelului.

#3. Spice it up. Ce ar fi luna de miere fara cateva accesorii dragute?: ) Poti sa-ti iei lenjerie intima sexy, rochite, urechiuse, palariute sau orice alt accesoriu care crezi ca l-ar surprinde pe partenerul tau. Poti gasi multe modele de lenjerie intima online, trebuie doar sa va faceti timp si pentru aceste detalii.

#4. Nu alergati non stop. Stiu ca sunt atat de multe lucruri pe care ai vrea sa le vezi intr-un oras nou, dar nu trebuie sa uitati ca sunteti in luna de miere si asta inseamna si ca puteti sa luati multe pauze de cafea sau inghetata.
#5. Bucurati-va de timpul petrecut in doi. Cand vacanta se termina reveniti la problemele si stresul cotidian, probabil veti avea mai putin timp pentru a-l petrece in doi, de ce sa nu profitati la maxim de luna de miere?#6. Buget. Daca mergeti in alta tara trebuie sa va pregatiti pentru diferente de preturi si sa incercati sa faceti un buget realist de care sa va tineti. Cu cat este mai exact cu atat puteti face toate lucrurile pe care vi le doriti.